Meny
  Forsiden
  Hyggen 2020
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXI
 

Lørenskog 18 2017

Stisse var arrangør av tikampen for femte gang. Dette var også tredje gang hvor lekene ble gjennomført på Lørenskog, mens de øvrige to har vært holdt på Finnskogen (2002 og 2012). Årets første leker inneholdt samtlige av de tradisjonsrike og faste øvelsene, men også en haug av nye finurlige grener.

Referatet har latt vente på seg (som vanlig), men en slags oppsummering finner du i det minste her.

Deltagerne var igjen som følger:
Kennetho (Røkla) - Stisse (Norge)- Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla) - Frodotò (Røkla) - Frodo (Norge)


Referat/oppsummering av Lørenskoglekene
Her finner du rankingen

Shuffleboard
Det var oppmøte og samling på selveste bursdagens til yngste Marki denne gang. Det skulle derimot ende bittert for den tidligere toppidrettsutøveren. Shuffleboard er i seg selv en artig øvelse, men det inneholder nok mindre flaks enn vi gir utrykk for. Her kan man være mer taktisk og flinkere og dette er absolutt noe vi kan gjøre senere. Nevnte Marki og Kennetho gikk uansett fint gjennom dette og endte i finalen. Her ble det total overkjørsel for Kennetho som knuste Frodo. Kimbo tok seg av b-finalen mot Espeno, mens Stisse slo Sletno i C-finalen. Hyggelig som alltid i 1.øvelse.
 
Bowling
Bowling er alltid spennende. Stise har hatt overtaket de siste årene, men denne gang skulle Kimbo nok en gang vise sin styrke. Tok en totalt overlegen i finalen og innkasserte en svært fortjent seier. Stisse fulgte opp med en god 2.plass, mens Sletno tok en overraskende 3.plass. I B-finalen var Frodo aldri truet og det smakte selvfølgelig ekstra godt at hardtskytende Kennetho endte sist.
 
Closest to pin
Kimbo var god i bowling og med seier også i Closest to the pin, ledet han nå i sammendraget. Det skulle som vanlig vise seg å være et blaff. Uansett - her var han god. Presisjonskyting er virkelig noe for den karen. Fotballen endte der den skulle. Sletno og Frodo sørget for de øvrige medaljene, mens trioen Espeno, Kennetho og Stisse endte i gjørma - i den rekkefølgen.
 
7 på tid
Husker ikke hva vi gjorde her. Kennetho vant i vaffal.
 
Baller i hatt
Mer presisjon stod på programmet når både klinkekuler, boullekuler, frisbee, tenisballer og medisinballer skulle treffe sine mål. Flere hadde gode forsøk på de enkelte stasjoner, mens noen kokte maksimalt. Etter å ha brukt rundt 80 forsøk med klinkulene fikk f.eks. Frodo endelig tre av dem opp i gryta. Kennetho og Sletno har mer styr på slikt og det var da også disse to som kapret de øverste pall-plassene. Espeno kom knepent foran Stisse, mens Kimbo var greit fornøyd med å slå lillebror.
 
Lobbing
Fotball-lobbing har vi prøvd før og igjen kan man si at dette er gøy. Kimbo hadde klokketro på egne ferdigheter før øvelsen, men er nok noe mer usikker etterpå. En bronse skal man uansett ikke kimse av. Best var igjen Kennetho foran Stisse. Espeno igjen på nedre halvdel, men tross alt foran Sletno og en klagende, haltende Frodo.
 
Lobbb - lag
Det startet jevnt, men gradvis utviklet dette seg til en enkel seier for Røkla. Ikke så mye å skrive hjem om fra dette. Røkla vant - Norge tapte.
 
Boulle
Frodo, som så langt hadde hatt en håpløs tikamp, håpet i det minste at paradgrenen Boulle skulle sørge for et byks oppover resultatlista, men den gang ei. 3.plasser er ikke noe å samle på i denne sammenhengen. Snø og is er i alle fall en god unnskyldning. Best på de glatte forholdene var Kenetho som slo Kimbo i finalen. Frodo tok seg av Sletno i B-finalen, mens Stisse slo Espeno i kålrabi-finalen. Forhåpentligvis blir det ujevn, tørr gresbane med røtter underlaget neste gang! Kennetho gleder seg allerede.
 
Dart
Killer som inngang og kvalik er en fin endring. Alle har nå sjansen. Likevel har det så langt vært de samme gutta som går videre. Kun Stisse skuffer, men har var tross alt optatt med maten samtidig. Kennetho vant darten foran Frodo og Sletno, mens Stisse måtte nøye seg med seier i b-finalen foran Espeno og Kimbo.
 
Bordhockey
Regelen er greie og rettferdige også her. En rekke endringer har blitt gjort gjenom årenes løp, men igjen endre det med trioen Kennetho, Stisse og Frodo på pallen. Stisse best på hjemmebane i en spennende finale mot Kennetho, mens Frodo igjen slo Sletno i B-finalen og Kimbo fikk revansj mot Espeno i C-finalen.
 
Luftvåpen
Skyting er gøy. Avstanden og gassen er alltid et problem. Rett og slett på tide med en god, gammeldags "knekke-pistol" nå? Kennetho og Espeno med gull og sølv som så ofte før, mens Stisse sikret bronsen. Frodo tross alt foran suppegjøkene Kimbo og Espeno.
 
Volleyball - lag
Å i det hele tatt kalle dette volleyball blir rart. Sannsyligvis var forholdene bedre under den finske vinterkrigen, men pytt-pytt. Røkla kjørte over et stivt og mindre bevegelig norsk lag.
 
Human curling - lag
God tanke, artig konsept, men kanskje ikke helt som vi hadde tenkt. Moro var det uansett. Igjen røkliansk seier.
 
 
Fornøyde medaljevinner; Sletno (sølv), Kennetho (gull) og Stisse (bronse).


Sluttresultatene:
Øvelser Sletno Espeno Stisse Kimbo Kennetho Frodo
Shuffleb. 1 3 2 4 7+1 5
Bowling 4 2 5+1 7 1 3
Closest t.p. 5 3 1 7 2 4
7 på tid 3 4 5 2 7 1
Baller i hatt 7 4 3 2 8 1
Lobbing 2 3 5 4 7 1
Lobb.-Lag 2+1+1 2+1 0 0 3 0
Boulle 3 1 2 5 7 4
Dart 4 2 3 1 7 5
Hockey 3 1 7 2 5 4
Luftvåpen 1 5 4 2 7 3
Volleyb. - lag 2 2 0 0 2 0
Lag. H.Cur. 2 2 0 0 2 0
             
Sum 41 35 38 36 66 31
 


 

 

Copyright (c) 2018 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er