Meny
  Forsiden
  Trysil 2019
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXIII
 

TRYSIL 2019

  For fjerde gang skal tikampen arrangeres i Trysil, eller rettere sagt i Ryskdalen som Kennetho gjerne påpeker. Verten har sannsynligvis alt på stell og det er bare å glede seg til en suveren sammenkomst. Flere spennende aktiviteter står på menyene i tillegg til klassikere med vinterlig vri. Under finner du rankingen for Trysil-lekene 2019:

Årets deltagere er nok en gang:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)

TRYSIL-RANK 2019
Rangering av mesterskapet har nå blitt skrevet utallige ganger og vi treffer faktisk oftere enn vi selv tror. Både Hof - og Lørenskogranken spådde fire riktige gren-vinnere, mens vi også har spådd 4 av 6 riktige medaljevinnere (om i noe feil rekkefølge..) Vi er derfor ikke helt på trynet og prøver igjen å vurdere det hele med et sportslig blikk. Få har noe å fare med her så det er ikke så innmari vanskelig..


Bowling
Stisse, Kimbo, Stisse, Kimbo, Stisse, Frode, Stisse osv. Egentlig veldig greit. Stisse vant sist og gjør dermed ikke det denne gang. Kimbo er da den mest naturlige favoritten. Har tatt gull eller sølv de siste fire gangene og får presset på seg her. Det takler han dårlig. Tre uker på pubtur i England har gjort noe med nervene og det går helt i dass for Kimbolainen. Mister finalen, banner og kjøper seg heller en ekstra pint i puben før B-finalen. Frodo unytter surret fra storebror og slår Stisse med en spare i siste omgang. Fra kålrabi-laget har det vært jevnt dårlig, men Sletno og Kennetho har i det minste et par ok resultater å vise til. Sletno tok sølv på Trysil sist. Vi tror det blir bronse nå. Kennetho slår i det minste Espeno som på sin side gjentar jumboplassen fra to foregående Trysil-leker.
7) Frodo 5) Stisse 4) Sletno 3) Kimbo 2) Kennetho 1) Espeno
Vår outsider: Kimbo. Bedre med engelsk øl i blodet.


Dart
Om Stisse er god i bowling, så er Kennetho ennå mer overlegen i dart. Rekka viser 5, 7, 7, 7, 5, 7 på siste seks så dette blir tøft for øvrigheten. Frodo vant sist, men stabilitet er på ingen måte noe som kjennetegner den karen. Stisse var også god en gang, men med 1,3,1 på siste tre så trengs det nye briller før vi har trua igjen. Det er dermed rimelig åpent for gjengen bak. Sletno står med tre tredjeplasser før denne og vi blir ikke overrasket om han denne gang sikrer sølv. Frodo tar i det minste bronsen, mens Espeno vinner B-finalen foran to småfulle nordmenn. Han ene har nå begynt med maten for lengst.
7) Kennetho 5) Sletno 4) Frodo 3) Espeno 2) Stisse 1) Kimbo
Vår outsider: Frodo - synes det svært gøy å slå Kennetho i dette.


Boulle
Isbane, småkaldt og mørkt. Dette ligger an til å bli tilfeldig. Det er samtidig lov til å være god til dette på vinteren også, og noen ser jammen meg ut til å ha litt mer tak på det. Kimbo har vunnet to av tre på Trysil, mens Kennetho har et gull og en sølv. Vi tror det blir disse i finalen også nå. Øvrigheten er noe mer ujevne, men vinter-statistisk sett ligger det an til Stisse og Frodo i B-finalen. Sletno og Espeno valser bane, ruller i snøen, har skuespill og ablegøyer nok til at C-finalen uansett aldri blir kjedelig.
7) Kimbo 5) Kennetho 4) Stisse 3) Frodo 2) Sletno 1) Espeno
Vårt outsidertips: Dette blir bare tull. Resultatene snus på huet.


Ishockeyspill
Veldig greit med statistikk på disse faste øvelsene. Her er det to som skiller seg klart ut. Stisse er mestvinnende, mens Kennetho kun er små marginer fra å ta hjem dette hver gang. Disse to bytter stort sett på å vinne, men det er verdt å merke seg at hjemmehåpet aldri har vunnet hockey`n på Trysil (To til Stisse, en til Frodo) Vi setter derfor Stisse som favoritt foran Kennetho, mens Frodo tar bronsen. Sletno har vært klart best av de resterende og møter igjen sin navnebror i B-finalen. I C-finalen ser det ut til at det Kimbos tur. (Annen hver gang sist og nest-sist for disse to.)
7) Stisse 5) Kennetho 4) Frodo 3) Sletno 2) Kimbo 1) Espeno
Vår outsider: Kimbo. Neida, det får være grenser!Skyting
Siste faste gren er skyting. Pistolene spilte oss et puss sist og det ble bare tull. Denne gang legges det opp til skyting med tre ulike våpen. Det kan bli en interessant affære. Flere har hatt sine perioder som dominerende i skyting, og dette virker absolutt som den mest åpne øvelsen. Man regner kanskje ikke med Kimbo og Sletno, men eldste Marki tok bronse sist, mens Sletno vant forrige skyting på Trysil. Espeno har nå vært nære flere ganger og vi tror han endelig skal lykkes. Hårfint foran hjemmehåpet, som tross alt har vunnet tre av de siste fire. Frodo tar bronsen, mens Stisse må seg slått av Sletno. Nederst har vi likevel ingen tru på Kimbo.
7) Espeno 5) Kennetho 4) Frodo 3) Sletno 2) Stisse 1) Kimbo
Vår outsider: Sletno. Har kjøpt luftpistol og øvd i skjul.


Human Curling
Noe usikker på hvordan dette skal gjennomføres uten krangling, mas og juks. Samtidig har vel Kennetho full kontroll med tydelige regler her.
Greit, men hvem er gode i dette. Hvem har en fast og fin kropp som er lett å skyve jevnt? Og hvem har god nok balanse til å ikke ramle av eller svinge ut av løypa? Ingen faktisk. Dette kan jo bli hysterisk morsomt. Kennetho har øvd med Theodor, men glemte at vekten på lagkameratene er av et helt annet kaliber. Blir for forsiktig i egen skyving og ramler selvfølgelig av når noen dytter han. Sletno på sin side blir noe usikker på om skulderen holder og tar følge med Stisse og ryggen til legevakta. Kimbo ramler av da han ler seg i hjel av Jensens siste påfunn og det åpner seg dermed opp for sistnevnte og Frodo. Espeno er generelt mest ustabil og må til slutt nøye seg med sølv.
7) Frodo 5) Espeno 4) Kennetho 3) Kimbo 2) Stisse 1) Sletno
Vår outsider: Kennetho. Har eget akebrett til denne.Skiskyting
Brødrene Marki lever fortsatt på skiskytterbragden fra forrige tikamp. Vi har derimot ingen tru på reprise. Kennetho og Stisse er svært mye bedre på ski og får også følge av Espeno i tetstriden. Sletno sikrer fjerdeplassen med jevn fart i sporet og god skyting, mens Frodo slår storebror siden han styrter hele ølen og ikke bare drikker litt.
7) Kennetho 5) Espeno 4) Stisse 3) Sletno 2) Frodo 1) Kimbo
Vår outsider: Har ikke sett han siden forrige tiden. Har han øvd i mellomtiden?


Kyrrong
Husker at jeg tenkte at dette var tilfeldig sist. Alle kan vel spille kyrrong? Tydeligvis ikke. Her er det store forskjeller mellom de beste og svakeste. Vi spår noen overraskelser her og der, men at Stisse og Kennetho igjen havner i finalen. Denne gang får hjemmehåpet sin revansj. Kimbo og Espeno virker konsentrerte på bildet over og vi tror de har lært nok til å havne i B-finalen. 2 ganger Frodo i bunn av denne.
7) Kennetho 5) Stisse 4) Espeno 3) Kimbo 2) Sletno 1) Frodo
Vårt oustider: Espeno. Han må da være god i noe??
 
 
Statiker'n
Utgjort, avgjort og fort gjort. Klare favoritter i hver deløvelse her. Kimbo herjer i 90`graderen, Kennetho har vokst opp, hengede i bjelkene i taket og Sletno hadde sånne holde-øvelser i Furuset-hallen hele 90-tallet. Heldigvis blir det ikke trippel røkliansk. Vi andre får satse på jevnt gode plasseringer for å unngå jumboplassen totalt. Vi tror det hele ender slik;
7) Kennetho 5) Kimbo 4) Sletno 3) Espeno 2) Frodo 1) Stisse
Vår outsider: Stisse. Har begynt med egentrening sammen med kona.


Triathlon
Spennende retur for en gammel kjenning. Nåja, det er vel ikke helt likt, men dette minner om en klassiker fra Finnskogen i 2002. Flere elementer som gjør dette utfordrerne. Utholdenhet er en gjenganger. Og hva med tallene Kimbo? Denne blir tøff og er selvfølgelig midt i blinken for Kennetho. Vanskelig å se hvem som kan slå han her. Espeno og Frodo er sannsynligvis nærmest, men på ingen måte i umiddelbar nærhet. Vi tror også Stisse kaprer 4.plassen foran Sletno.
7) Kennetho 5) Espeno 4) Frodo 3) Stisse 2) Sletno 1) Kimbo
Vår outsider: Frodo. Finner en snarvei når ingen følger med..


LAGKONKURRANSE: Stor i kjeften
Har dette spillet hjemme (etter at Espeno glemte det her en gang) Jensen kunne fortelle at det er veldig gøy og han har, i motsetning til meg og de fleste andre, prøvd dette før. Kan ikke helt se at dette blir noe annet enn tull og tøys fra ende til annen. Jevnt blir det uansett. Kan vi gå for uavgjort?


LAGKONKURRANSE: Volleyball
Overlegen seier for Norge sist. Når vi tror vi har taket på det så kommer uansett Røkla tilbake. Vi tror på nok en jevn batalje, men igjen med norske heia-rop og hopp til slutt.  høy-høy-høy-høy osv.


LAGKONKURRANSE: Laghopp
Stisse kan ikke, Frodo vil ikke og Kimbo klarer ikke. Røkla har Sletno, men det er ikke nok. Soleklar Røklianks seier etter at de to som kan og vil har hoppet.

Sluttresultatene blir da som følger:

Kennetho FrodoSletno StisseEspeno Kimbo
Bowling 2 74 51 2
Dart 7 45 23 1
Boulle 5 32 41 7
Hockey 5 43 71 2
Skyting 5 43 27 1
Hum.Curling 4 71 25 3
Skiskyting 7 23 45 1
Kyrrong 7 12 54 3
Statikern 7 24 13 5
Triathlon 7 42 35 1
Stor i kjeften 1 11 11 1
Volleyball 0 20 20 2
Laghopp 2 02 02 0
Sum 59 4132 3838 29

 


 

 

Copyright (c) 2016 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er