Meny
  Forsiden
  Hyggen 2015
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebooksiden
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 
  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre
 
 
I CHAMPIONS
 
2014 Ken/Norge
2014 Ken/Røk
2013 Frodo/Røk
2013 Ken/Nor
2012 Ken/Sve
2012 Ken/Sve
2011 Espen/Sve
2011 Ken/Sve
2010 Stisse/Sve
2010 Stisse/Nor
2009 Ken./Sve
2008 Stisse/Nor
2006 Ken/Nor
2006 Ken /Sve
2005 Stisse/Nor
2003 Kimbo/Nor
2003 Frodo/Nor
2002 Tonyo/Sve
2002 Frodo/Nor
2001 Tonyo/Sve
2001 Stisse/Nor
2000 Tonyo/Sver
2000 Stisse/Nor
1999 Frodo/Nor

MER STATSITSIKK - 10-KAMPER
 
 
 HURRA FOR DEG!
 
Du glemmer vel ikke
bort når noen av gutta
fyller år? Her har du oversikten:
Sortert kronologisk..

1963  23.juli - Tony

1966 18.juli - Kimbo
1970 15.mar - Frodo
1971 11.juni - Stisse
1973 3.juli- Frodotò
1973  09.sep - Espeno

1976  26.feb - Kennetho

 
 
 Visste du at..?
 

Tikamp-gutta har
hele 10 små, minst..

Med mas hele året
fra Maria, Anneli, Thelma, Maline,
Julia, Gabrielle,
Marion, Antonia
Helena, Theodor
samt en gjeng med
lausunger, voksne
partnere og
diverse x-er så er
det ikke rart vi
trenger en pause
inne i mellom!

 
 Spill hos Betsafe
 

 
 
Norefjell 2014
 
NOREFJELL-REFERATET

"Kutt ut! - KUTT UT!!"

Øvelse 1: Bowling:
Espeno ankom bowlingen ved Ruud først og det burde vel snart være et bonuspoeng for slike ting? Kennetho på sin side ankom svært sent og gjorde at øvrige mistet fokus rett før den viktige åpningsøvelsen. Det norske laget var uansett bestemt på å revansjere en sørgelig Veitvet-bowling og nå skulle røkla settes på plass. Det ble med tanken. Espeno viste igjen gode takter og bowlet seg igjen til finalen og sikret til slutt bronsen. Verre var det at Kennetho, som stort sett er å finne i b-finalen, denne gang klinket til og sørget for en ny stor overraskelse.  Kimbo er heller ujevn i kjeglespillet og det norske lagets finalhåp strakk ikke til mot Kennetho. Stisse skjerpet seg nok til å vinne b-finalen foran Frodo som kun var glad for at ikke statistikken sprakk (Aldri sisteplass i bowling). Frodotò ble som forventet sist.
7) Kennetho 5) Kimbo  4) Espeno 3) Stisse  2+1) Frodo 1) Frodotò
 

 

Øvelse 2: Dart
Darten fortsetter å være jevn. Kennetho ser fortsatt ut til å ha mest å fare med av grunnleggende ferdigheter, men han sliter, heldigvis, noe med den type spill vi bruker i finalen. Samtlige kunne nådd A-finalen, men denne gang ble det trioen Kennetho, Espeno, Frodo. Sistnevnte med marginene på sin side og viktige syv poeng + bonus ble innkassert. I B-finalen endte det slik alle trodde; Stisse foran Kimbo og Frodotò
7+1) Frodo 5) Kennetho  4) Espeno 3) Stisse  2) Kimbo 1) Frodotò


Øvelse 3: Gruble
Ah! Alltid godt å kunne sette seg godt til rette med en god drikke og en lang og trivelig øvelse.  Et gjentagende problem med disse grenene er uansett klarhet i reglene. (ref; kokkelimonke, hof-quiz, vil du millionær). Det er noe for neste arrangør å tenke på. Kan man ha med Astra når emnet er bilmerke? er Dubai en by eller et land og kan man ha agurk som pålegg.  Diskusjonen gikk høylytt rundt bordet og heldigvis var internettet en hjelpende hånd i avgjørdene sistuasjoner. Kennetho også her i tetstriden og det er vanskelig å å ikke kalle dette en fortjent seier. Skimannen skoret jevnt og trutt med poeng og satte på plass både lærere og journalister i ordleken. Frodo sikret sølvet, mens Espeno "ord deling" Jensen viste at han kan dette og tok en fin-fin 3.plass. Kimbo på fjerde bør skamme seg, mens Stisse og Frodotò endet opp akkurat der vi forventet..

To nydelige brødskiver med agurk. Pålegg er det uansett ikke..!

7) Kennetho 5) Frodo  4) Espeno 3) Kimbo  2) Stisse 1) Stisse
 


Øvelse 4: Frisbeemix
For første gang siden åpningslekene i 1999 var frisbee tilbake på programmet. Den gang var det tur i skog og mark med innlagte mål som skulle treffes. På Norefjell var Kimbo sjef og det enkleste utgaven/utveien ble valgt. Kast lengst - ferdig! I tillegg ble dette tidenes bratteste øvelse. Her kunne man sørget for en spennende og innholdsrik begivenhet, men det ble for det meste bare tull. Det siste skal man uansett ikke kimse av. Moro er alltid gøy og etter noen herlige prøvekast satt latteren løst hos de fleste. Sportslig sett var selvfølgelig mannen med gummiarmer svakest og fikk et fortjent trøstepoeng. Frodotò var kun hakket bedre og må rett og slett si seg fornøyd med to. Espeno var i det minste med en stund, men manglende fokus i de avgjørende kastene sendte bonden i feil retning på resultatlista. Kimbo tok en sterk bronse, mens Stisse knep seg foran Kennetho på en herlig måte. Mye gøy og norsk seier. Vi kan absolutt godkjenne øvelsen (egentlig under tvil..)
7) Stisse 5) Kennetho  4) Kimbo 3) Espeno  2) Frodotò 1) Frodo
 

 

Øvelse 5: Hockeyspill
Denne øvelsen startet som det ofte gjør. Noen små bomber, men først og fremst med Stisse og Kennetho i førersete. Frodo og har også vist tendenser tidligere, men denne gang gikk det i svart - bokstavelig talt. Vi er fortsatt usikre på hva som egentlig hendte, men det hersket full forvirring blant de øvrige utøverne da Frodo meldte pass og kun deltok som Zoombie. 0-11 tapte for Espeno forteller egentlig alt. At undertegnede i det hele tatt endte i b-finalen er et lite mirakel. Kennetho og Stisse var mer å kjenne igjen og det var uungåelig med en ny finale mellom disse to. Fikk oppsummert dagen etter at Kennetho vant, men det anes ikke om dette faktisk var spennende? Kimbo klarte også kunstykket å tape mot Frodotò i c-finalen. Mer kjenner jeg ikke til denne øvelsen..
7) Kennetho 5) Stisse  4) Espeno 3) Frodo  2) Frodotò 1) Kimbo
 

 

Øvelse 6: Fotballgolf
En klassisk øvelse som det nesten er synd at vi ikke får gjort mer ut av. Stor fin fotballbane, men små muligheter for å velge varierte mål/hull. Frodo begynte tidlig å kløne og ga kjapt opp (i kjent stil..) når det lå an til at dette ikke vill gå veien. Relativt jevnt blant de øvrige, men en vesentlig faktor slår ut og avgjør til Kennethos fordel; konsentrasjon, fokus og vinnervilje. Når øvrige tar en slurk av øllen og sparker ballen så godt de kan bruker Kennetho huet. taktisk tankegang, oppmåling og ikke minst en løsningsorientert innstilling gjør at Kennetho tjener inn de viktige fordelene i slike grener. Det siste hullet er et godt eksempel på dette. Når alle er ferdig, mette og fornøyde så ligger Kennetho horisontalt ned på gresset under målstanga og sikter inn en nydelig putt fra en håpløs vinkel. Se og lær! Kimbo best av de vanlige utøverne, mens hockeygutten Frodotò overrasket med en fin 3.plass i ballspillet.
7+1) Kennetho 5) Kimbo  4) Frodotò 3) Stisse  2) Espeno 1) Frodo



Øvelse 7:
Kubbduell
Et kvadrat er et kvadrat uansett hvilken side du ser det fra. Det ble likevel mye mas og diskusjon om avstand, plassering av motstandere og feigt opplegg. Nå de opphetede debattene endelig hadde lagt seg var det klart for en fin øvelse. Dette ble både spennende og moro. Mye banning, jubling og øldrikking i sola gjorde dette til en av de bedre grenene denne gang. Kimbo hadde håpet at dette skulle innbringe viktige poeng i sammendraget og hadde som vanlig ranket seg selv som en av forhåndsfavorittene i kubbspillet. Dette er derimot jevnere enn antatt og Kimbo måtte nøye seg med C-finale mot Frodotò. Her ble det i det minste seier. Stissebass hadde støree grunn til å være optimist før denne grenen etter mye god kasting opp gjennom årene. et hederlig tap i B-finalen for Espeno var nok derfor en skuffelse for verdensrekordholderen. Frodo med gummiarmene klinket likegodt til med A-finale mot erkerival Kennetho og her ble det spenning til siste slutt. Bokstavelig talt. Dessverre for Frodo hadde Kennetho nok en gang marginene med seg og sørget for å få ned kongen et lite sekund før. 2.plassen er vel i ettertid oppløftende uansett.
7) Kennetho 5) Frodo  4) Stisse 3) Espeno  2) Kimbo 1) Frodotò



Øvelse 8: Kimboball
Kimboballen fra Gøteborg huskes med glede som en spennende og annerledes øvelse. Dette var aldri i nærheten av å leve opp til orginalen. Kimbo fant på løypa mens vi stod der; "Løp rundt innbytterboksen - skyt ballen i mål!" Frodo raskest med Kennetho som en god nummer to.  Øvrige gjorde kostbare småfeil. En stusselig øvelse som bar preg av å være betydningsløs.
7) 
Frodo 5) Kennetho  4) Stisse 3) Frodotò  2) Espeno 1) Kim



Øvelse 9: Boulle
Ikke fantastiske, men fine forhold for boulle på Norefjell. Litt trangt og lite variasjon i  terrenget gjorde det hele litt tamt, men det ble i alle fall en tett og fin øvelse. To mann skiller seg uansett ut i kulespillet. Brødrene Marki har her vist seg å være i en klasse for seg og statistikken juger ikke. Finalistene på Norefjell har nemlig sørget for 5 av de siste 7 boullgullene og herjer på all-time listene. For tredje gang i finale på fem år og denne gang var det endelig eldstemanns tur. Frodo hadde vært mest solid i grunnspillet, men Kimbo fant flyten i rett tid og tok hjem en herlig seier i et svært prestisjetungt oppgjør. Med seier for Stissebass i b-finalen over Frodotò ble det også et kjærkomment bonuspoeng til den norske gjengen. Kennetho og Espeno var å finne der vi helst se dem; I gjørma i kampen om puslete trøstepoeng. Moro!
7+1) Kimbo 5+1) Frodo  4+1) Stisse 3) Frodotò  2) Kennetho 1) Espeno


Øvelse 10: Luftpistol
Avstand er alltid et spørsmål når det gjelder luftpistol. Noen har også begynt å mase etter ny gønner, men her sier Frodo stopp. Makan til opptur det har vært for Frodo etter at nytt våpen ble innhandlet skal man lete lenger etter. Med seieren på Norefjell har undertegnede vunnet fire av de siste skytingene. (Smått imponerende red anm.!) Øvrigheta kan også skyte og at marginene i så pass stor grad har gått Frodos vei er nesten et lite under. Både Kennetho, Espeno og Stisse henger med og det er fortsatt stor spenning rundt hvilke av disse fire som går til finalen. Denne gang var det Stisse som måtte bite i det sure eplet og værre fornøyd med tre poeng. Det er da i vaffal noe. Motstanderne i b-finalen er nemlig to som ikke har eller noen gang kommer til å skjønne dette. Foreslår at både Kimbo og Frodotò sørger for ølservering neste gang og heller gjør opp om trøstepoengene i forkant/ettertid. I selve finalen fikk Frodo en knallstart med sin første serie og var vel egentlig aldri truet. Kennetho var også relativt lang foran Espeno (så vidt jeg husker) slik at sluttstillingen i og for seg var grei.
7) Frodo 5) Kennetho  4+1) Espeno 3) Stisse  2) Frodotò 1) Kimbo


Lagkonkurranser

Lagkampene har utviklet seg til å bli et klassisk høydepunkt under tikampen. Norefjells utvalgte øvelse ble heller ingen nedtur - underholdningsmessig. Selv om det er moro er det uansett klønete av det norske laget å gi bort disse poengene. Her er nemlig røkla solid overlegne. Etter Norefjell-lekene har vi gjennomført 21 lagkamper. Stillingen: 15-6 til røkla..


Hockeyspill
Røkla 0 - Norge 2
Herlig seier for det norske laget som spilte godt og samspilt hele veien. Utnyttet til stadighet hull og feil (Frodotò og Espeno) i det røklianske forsvaret og tok en svært fortjent og hyggelig lagseier. Moro var det også!


Volleyball
En genial ide å begynne med dette som en fast gren. Nok en gang spenning fra start til mål og igjen knepne 3-2 som sluttresultat. At det er Røkla også denne gang endte som seierherrer er bekymringsverdig, men her ser vi muligheten. Espeno var forskjellen på lagene denne gang. Høyt og lavt som en katt både reddet og sikret han avgjørende poeng for vinnerlaget.
Røkla 2 - Norge 0


Kanonball
Dette måtte jo bli spennende. Flere år med gym og kanonball på alle mann og ingenting som kunne forutsi at dette ikke skulle bli jevnt? Når det ene laget viser seg å består av tre småredde kvinnelige kyllinger får imdlertid fløyta en anne pip.
Pang, pang, pang. Med rå kraft, presisjon og gode taktsike disponeringer ble dette en svært enkel seier for et lattermildt røkla. Pinlig rett og slett!
Røkla 2 - Norge 0


Oppsummering
Fin hytte for tikampsamling, men dessverre med noe ulent terreng. Dette skapte noe hodebry ved gjennomføring av de ulike grenene, men tross alt ikke et stort problem. Kimbo var arrangør og hadde på en elegant måte overlatt alt ansvar til Stisse. Sistnevnte sørget for mat, orden, gjennomføring av øvelser, drinker, rominndeling og generelt alt som må til for at et slikt arrangement skal kunne avholdes. Kimbo bidro med sitt blide åsyn. Vi regner med at rollene er byttet om når Stisse står oppført som arrangør våren 2015. (Ja, særlig - rd.anm.) Slik rangerer vi de enkeltes innsats denne gang:


Espeno
5.plass er stusselig greier fra en mann av dette kaliber. Når det heller ikke maktes å hente hjem en enkel grenseier blir det for tynt fra Espeno. Joda, han er så morsom og hyggelig så, men vi kan da ikke tillate at vi legger oss på 7.divisjonsnivå? Skuffende gjennomført.


Frodo
Mye merkelig krumspring fra yngste Marki denne gang. Fra mental blokk i hockeyspill, et poeng i både frisbee og fotballgolf til god innsats og suverene 7-poengere i både boulle, Luftpistol og paradegrenen Dart. Vi forventer uansett mer og en bronsemedalje kvalifiserer ikke til toppscore.


Kimbo
Lugn og fin hel tikampen og dermed i sitt ess. Dette er slik Kimbo lker det. Utsrakt på sofaen, kaffe servert av Stisse, sol og kort vei til alle øvelser. Sportslig er det sånn kidt på treet, men 4.plass er på ingen en nedtur for feltets eldstemann. Sikere seg også en grenseier med konsentret og god innsats i boulle. Fortsatt for ujevn, men noe er kanskje på gang?

Kennetho
Igjen og igjen. Man ser jo frem til å kunne skrive noe annet i denne delen av referatet, men på en imponerende måte tar Kennetho for seg av poeng i så og si alle øvelser. Foruten boulle, hvor det kun ble 2 poeng, tar Kennetho faktisk syv eller fem poeng i samtlige øvelser! Det er mulig det er oss andre det er noe gærn`t med, men det for da være grenser! Vi tar av oss hatten - igjen!


Frodotò
Hva kan man egentlig forvente? Svaret må være; I alle fall mer enn dette. Søvngjengeren bidrar selvfølgelig på en sosial genial måte, men sportslig sett er det bare trist. Når man er debutant er det greit nok, men å få mindre poeng og havne lengre ned på resultatlista i 2.forsøk er ikke det man kan kalle utvikling. Får presset på seg i 2015 - Er dette ditt beste Frodotò??


Stisse
Som nevnt i innledningen bidro Stisse, som vanlig, til det meste når det gjelder gjennomføring. Slår også godt fra seg i den fysiske biten, men også han er et hav unna Kennetho, sølv til tross. Kun en grenseier og heller ikke denne gang flyt i favorittgrenene dart og hockey. Bra tikamp, men ikke super.

 

Navn:

Kennetho

Stisse

Frodotò

Kimbo

Espeno

Frodo

Bowling

7 3 1 5 4 2+1

Dart

5 3 1 2 4 7+1

Frisbeemix

5 7 2 4 3 1

Volleyball

2 0 2 0 2 0

Boulle

2 4+1 3 7+1 1 5+1

Kanonball

2 0 2 0 2 0

Luftpistol

5 3 2 1 4+1 7

Hock. - lag

0 2 0 2 0 2

Gruble

7 2 1 3 4 5

Kubbduell

7 4 1 2 3 5

Fotballgolf

7+1 3 4 5 2 1

Kimboball

5 4 3 1 2 7

Hockeysp.

7 5 2 1 4 3

Poeng

62 49 24 43 36 48

 

Copyright (c) 2015 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er