Meny
  Forsiden
  Norefjell 2014
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebooksiden
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 
  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre
 
 
I CHAMPIONS
 
2013 Ken. Lag: Sve
2012 Ken. Lag: Sve
2012 Ken. Lag: Sve
2011 Espeno. Lag: Sve
2011 Ken. Lag: Sve

2010 Stisse Lag: Sve
2010 Stisse Lag: Nor
2009 Ken. Lag: Sve
2008 Stisse Lag: Nor
2006 Ken. Lag: Nor
2006 Tonyo. Lag: Sve
2005 Stisse Lag: Nor
2003 Kimbo  Lag: Nor
2003 Frodo  Lag: Nor
2002 Tonyo Lag: Sve
2002 Frodo  Lag: Nor
2001 Tonyo Lag: Sve
2001 Stisse Lag: Nor
2000 Tonyo Lag: Sver
2000 Stisse Lag: Nor
1999 Frodo  Lag: Nor

MER STATSITSIKK - 10-KAMPER
 
 
 HURRA FOR DEG!
 
Du glemmer vel ikke
bort når noen av gutta
fyller år? Her har du oversikten:
Sortert kronologisk..

1963  23.juli - Tony

1966 18.juli - Kimbo
1970 15.mar - Frodo
1971 11.juni - Stisse
1973  09.sep - Espeno

1976  26.feb - Kennetho

 
 
 Visste du at..?
 

Tikamp-gutta har
hele 10 små, minst..

Med mas hele året
fra Maria, Anneli, Thelma, Maline,
Julia, Gabrielle,
Marion, Antonia
Helena, Theodor
samt en gjeng med
lausunger, voksne
partnere og
diverse x-er så er
det ikke rart vi
trenger en pause
inne i mellom!

 
 Spill hos Betsafe
 

 
 
Norefjell 2014
 

NOREFJELL-RANKING 2014

Atter en gang er det klart for tikamp.
Kimbo er denne gang vertskap og regissør for lekene som går av stabelen 28-31.august. Tikampen vil holdes på Norefjell. Første øvelse vil derimot, som så mange ganger før, avgjøres på veien. Nærmere bestemt på Rud Bowling.

Høstens øvelsesutvalg virker svært åpent og spennende for samtlige. Her bør alle ha en god sjanse til å henge med lenge og det blir svært spennende å se hvem som tar 2.plassen bak Kennetho denne gang. Her er ranken:

 

Her er rankingen. (Tilfeldig rekkefølge)
Mer om tidsskjema, regler og annet nyttig her - Kimbos rank her

 

Øvelse 1: Bowling:
Espeno ga faen i tradisjon, statistikk og respekt for de norske utøverne sist. En stor prestasjon men, som Kimbo, tror vi det var et blaff. Det norske laget har vært stødigheten selv de siste sesongene og vi tror gullfavorittene slår tilbake denne gang. Frodo, med åtte finaleplasser - hvor av seks har endt med sølv - tar endelig steget opp på toppen denne gang. Nærmeste utfordrer blir som så ofte før Stisse, mens Kimbo sikrer både bronse og bonus for flest spare. Det betyr smuler igjen for Røkla. Kennetho har som vanlig mest fokus av de gjenværende og kaprer viktige poeng med 4.plass, mens Frodotò tar 5.plassen foran en svært skuffet regjerende mester.
7) Frodo 5) Stisse  4) Kimbo 3) Kennetho  2) Frodotò 1) Espeno
 

 

Øvelse 2: Dart
Når heller ikke Kennetho er en sikker finaledeltager bli pilkastingen svært åpen. Vi er helt sikre på at Frodotò blir sist, men ellers blir det nesten bare ren gjetting. Kimbo tror minst alkohol gir mest suksess. Vi er enige og tror Kimbo blir nr.5. Espeno har slått til i enkelte dartmesterskap og vi tror han slår til igjen med en viktig finalplass. Stisse lever fortsatt på seieren på Hadeland og rakner når pilene ikke går riktig vei denne gang. Dermed er det fritt fram for Kennetho og Frodo som sikrer de siste A-finaleplassene. I finalen er så de to sistnevnte mest taktisk, mens Espeno tar for få poeng. I kålrabifinalen blir det en enkel kamp for Stisse, mens en småfull Kimbo så vidt slår Frodotò. Vi gjetter altså følgende sluttstilling:
7) Kennetho 5) Frodo  4) Espeno 3) Stisse  2) Kimbo 1) Frodotò


Øvelse 3: Gruble
Ord, sammenhenger, tenking. Dette burde passe Kimbo godt. Gruble har imidlertid stått på programmet før. Kimbos sørgelige 4.plass fra tikampen på Hof 08 gir på ingen måte favorittstempelet nå. Kennetho vant denne grenen da og kan fort gjøre det igjen. Frodo, som i følge referatet ble slått på målstreken i Hof, er naturlig nok nærmeste utfordrer, men vi tror også Frodotò kan ha noe på lur her. Noe må han jo være god i? Espeno får latterkrampe tidlig og slår seg selv ut av egne rare påfunn. Stisse skjønner uansett ikke reglene og blir sist.
7) Kennetho 5) Frodo  4) Frodotò 3) Kimbo  2) Espeno 1) Stisse
 

 

Øvelse 4: Frisbeemix
Tre x Frisbee med avstandskasting og presisjon i fokus. Endelig en gren som er relativt enkel å ranke. Stisse har en sølvmedalje fra Frisbeegolfen i Mottorp 99, svært gode kastegenskaper samt egen hage med muligheter for å øve. Dette må bli gull! Frodotò har også kastet en frisbee før (Han har i vaffal en på hytta si!) og tar 2.plassen i mangelen av andre øvelser å gjøre dette i. Espeno har stort sett ikke annet å gjøre ute på landet og er en sikker bronsemedaljør. Kasting og presisjon får oss også til å tenke på Kennetho og casting. Dette er nødt til å gå den veien høna sparker. Til og med brødrene marki kommer foran på resultatlista.

Null stress for Jensen dette. Her fra treningsøkt på Gjøvik stadion.
7) Stisse 5) Frodotò  4) Espeno 3) Frodo  2) Kimbo 1) Kennetho
 

 

Øvelse 5: Hockeyspill
Stisse, Kennetho eller Frodo? Er det virkelig så enkelt? De siste fem tikampene har i alle fall hatt de nevnte på de tre første plassene og vi har svært vanskelig for å se hvorfor det skulle bli noe annerledes denne gang. Kennetho har vist svært solide takter de siste årene, men også han har sine små blemmer inne i mellom. Frodo er revansjelysten så det holder og kan med riktig fokus nå finalen, mens Stissebass er rutinen sjøl og blir en svært tøff utfordrer. Kennetho og Frodo, som har vært i de to siste finalene, har begge mest å tape her og vi tror det blir undertegnede som ryker i dette trippeloppgjøret. Heldigvis sørger Stisse for å slå Kennetho i finalen. Frodo sikrer enkelt seier i b-finalen, mens Espeno må ha ekstraomganger for å slå Frodotò.
7) Stisse 5) Kennetho  4) Frodo 3) Kimbo  2) Espeno 1) Frodotò
 

 

Øvelse 6: Fotballgolf
Både Espeno og Frodotò har spilt golf før, men ingen av de nevntes ferdigheter med fotball er verdifullt her. Vi tror derimot alle bør se opp for både skli og rumpetaklinger fra de nevnte utover i løypa. Kennetho har sannsynligvis de lengste utsparkene, men som så ofte før blir det litt for mye kraft og lite presisjon fra Skimannen. Dette blir norsk storeslem. Fem ganger har fotballgolf blitt arrangert tildigere. Samtlige med norsk vinner. To x Stisse og Frodo, samt en seier for Kimbo. Banen avgjør mye og vi tror Kimbo er taktisk nok til å legge dette til et sted som er fordelaktig for arrangøren. Frodo slår Stisse på lengre utspark, mens Espeno noe overraskende lurer seg foran Kennetho på oppløpet. Frodotò må ta til takke med nok en sisteplass.

Smilende selvsikker som alltid, men her har Kennetho misforstått!! ho-ho

7) Kimbo 5) Frodo  4) Stisse 3) Espeno  2) Kennetho 1) FrodotòØvelse 7:
Kubbduell
Kubbmix har blitt til tradisjonelle kubbduell. Jevnt har det vært tidligere, men også her er det noen som skiller seg ut. Stisses ferdiheter innenfor kubbspill har blitt nevnt en rekke ganger før og vi kan rett og slett ikke unngå å ranke den sindige og stødige kopimaskinselgeren først igjen. Kimbo har en god mulighet til å ta sølvet, men vi tror Kennethos hurtighet blir avgjørende på tampen. Frodotò er så sjanseløs mot Kimbo i B-finalen, mens en sur Frodo blir most av Espeno i kampen om to poeng.
7) Stisse 5) Kennetho  4) Kimbo 3) Frodtò  2) Espeno 1) Frodo


Øvelse 8: Kimboball
Det ble en svært suksessrik aktivitet da Kimbo arrangerte Kimboballl i Gøteborg 09.
Frodo overlegen seierherre da og vir tror ikke de ekstra kiloene vil få betydning denne gang. Her snakker vi om teknikk som ligger på et annet nivå. Kimbo følger opp med en fin-fin 2.plass, mens Frodotò overrasker feltet men suveren stil på ballføringen. Stisse er heldigere denne gang og tar en viktig 4.plass, mens Espeno klovner seg inn til to poeng. Kennetho har som vanlig brukt et litt for hardt touch og mistet begge sine baller på veien.

Nei, nei, nei Frodoto - Feil utstyr igjen!

7) 
Frodo 5) Kimbo  4) Frodotò 3) Stisse  2) Espeno 1) KennethoØvelse 9: Boulle
Sommer, sol og skikkelig boulleforhold. Dobbel runde lover også godt for de stabile spillerne i Kimbo og Frodo. Vi tror det ligger an til en brødreduell i finalen. Stisse har også kommet seg og sikrer en ny trippel ved å slå Kennetho i B-finalen. Frodotò kjemper seg nok en gang foran Espeno og sikrer viktige poeng i bunnstriden.
7) Kimbo 5) Frodo  4) Stisse 3) Kennetho  2) Frodotò 1) Espeno


Øvelse 10: Luftpistol
Skytingen var sist lagt til å være siste øvelse. Med avklart ti-kampvinner og en mann fraværende ble derfor luftpistolen en liten nedtur på Hadeland. Denne gang skal det skytes på fredag kveld og det skal i alle fall ikke stå på viktigheten. Den nye pistolen har også gitt to nye soleklare favoritter. Frodo (3) og Kennetho (1) har vært overlegne og vunnet de siste fire gangene. Stisse og Espeno er så de som har vært nærmest disse med en 2.plass og 3.plass hver seg i samme periode og vil utkjempe en tøff kamp om den siste finaleplassen. Kimbo er rett og slett for dårlig i dette, men Frodotò er uansett sikret sisteplassen. Enkel og grei ranking:
7) Frodo 5) Kennetho  4) Stisse 3) Espeno  2) Kimbo 1) Frodotò


Lagkonkurranser

Lagkamp betyr noe ekstra og har i tillegg vist seg å være svært viktig for det individuelle sammendraget. Norefjells tre lagkamper virker også å innby til åpne og spennende bataljer - akkurat slik det skal være.


Volleyball
Norge slo tilbake etter to seire for røkla i volleyball. Annerledes underlag, men også bedre samhold, finere spill og bedre taktikk sørget for en enkel seier. At Frodotò har kommet inn på Røklas lag ser heller ikke ut til å minske det norske lagets muligheter. Fortsetter Kimbo med sine elegante servemottak, Stisse med sine deilige lay-ups og Frodo med sine knallharde smasher så kan dette bare ende på en måte. Norge 3 - Røkla 0! (Regner med at det er fem sett?)

Latterlig enkelt for to gamle storspillere dette!
Røkla 0 - Norge 2


Hockeyspill
Man begynner å le bare man tenker på dette. Dette må jo bli moro og ligger i tillegg an til å bli en rysare. Norge kommer sannsynligvis til å starte med Kimbo i mål for å ha unnagjort sitt svakeste punkt. Stisse og Frodo kan på sin side vise til hele 27 individuelle hockeyfinaler og vet hva som må til. For Røkla virker det mer tilfeldig. At Kennetho i tillegg er avhengig av ytre høyre og venstre samtidig for å få sin favorittfinte lover godt. Vi tror Røkla henger med en periode så er det slutt. Vårt Siffertips: Norge 5 - Røkla 2
Røkla 0 - Norge 2


Kanonball
Hvor skal vi spille dette? Inne i skogen? Uavhengig av underlag tror jeg uansett det Norske laget vil slite her. Smidighet, eleganse og kjappe reaksjoner er neppe synonymt med noen av utøverne, men med alderen på sin side tror vi Røkla her blir litt for myke og raske for tre tunge nordmenn. Trist er det, men her tror jeg det norske laget blir overkjørt.
Røkla 2 - Norge 0


Totalt
Jøss, det ble ikke Kennetho gitt. Trippel norsk er derimot svært moro. At undertegnede skal ende opp med seier er neppe noen overraskelse, men at det vil bli såpass overlegent var ikke helt som forventet. Vel, vel - sånn er det bare. Stisse tar sølvet, men er absolutt innen rekkevide. Hvis ranken (mot formodning) ikke skulle slå til er det f.eks. bare et omvendt resultat i dart mot Frodo som snur på lista. Kimbo lurer seg foran Kennetho etter viktige poeng i lagkampen, mens Frodotò tar en ny 5.plass etter flere fem-poengere enn Espen. Moro blir det!
 

Navn:

Kennetho

Stisse

Frodotò

Kimbo

Espeno

Frodo

Bowling

3 5 2 4 1 7

Dart

7 3 1 2 4 5

Gruble

7 1 4 3 2 5

Frisbeemix

1 7 5 2 4 3

Hockeysp.

5 7 1 3 2 4

Fotballgolf

2 4 1 7 3 5

Kubbmix

5 7 3 4 2 1

Kimboball

1 3 4 5 2 7

Boulle

3 4 2 7 1 5

Luftpistol

5 4 1 2 3 7

Volleyball

0 2 0 2 0 2

Hock. - lag

0 2 0 2 0 2

Kanonball

2 0 2 0 2 0

Poeng

41 49 26 43 26 53

 

Copyright (c) 2014 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er