Meny
  Forsiden
  Lørenskog 21
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Coolbet
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXVII
 
 

LØRENSKOG 2021

Stisse er igjen vertskap og stiller nok en gang egen bolig til disposisjon når de 27.tikamplekene skal utkjempes.

Det vil på denne siden bli lagt ut nyheter, info, rank og annet som er nyttig for ti-kjemperne og deres mange fans.

Årets deltagere er igjen:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Sletner (Røkla)
Frodo (Norge)

 

 

22.02.21 Alle øvelser på plass?
Nja, alt er vel ikke klart. Og det er når det 10 dager igjen! Forhåpentligvis kommer det en haug med info på sidene snart.

 

08.02 Ny øvelse - sykkelball!
Hvis forholdene tillater det, blir det kanskje skiball. Det er jo tross alt Vintertikamp.
Det skal sykles en liten løype, som vil ha noen trial elementer. Man starter med å sykle, når man kommer til passering skal man plukke med seg en tennisball. På motsatt side av passeringspunktet skal man så hive denne ballen opp i en stor bøtte. Dette må skje i fart. Bommer man må man sykle å hente en ny tennisball. Totalt skal 4 tennisballer opp i bøtta. Setter man ned foten i løpet av løypa, må man sykle tilbake til passeringpunktet å hente en ny tennisball. Det vil selvsagt ikke være mulig å sykle helt inntil bøtta, ballen skal kastes i fart. Ønsker man kan man bruke votter, men er ikke sikkert det er smart. Minusgrader, islagt løype og tennisballer som ikke vil i bøtta, her blir det banning

 

01.02 Tikampøvelse
Det vil bli en 7 på tid øvelse. Deløvelsene avhenger av forholdene når vi nærmer oss. Mulig jeg lager en tvist her. Det vil i så fall være en 5 på tid øvelse som skal gjennomføres tre ganger, hvor deltakerne trekkes hver runde. Vinner av duellen får to poeng. Ved like mange poeng mellom to eller flere, vil totaltiden telle. Bonusen her vil nok bli beste rundetid.
Avgjørelsen tas når vi nærmer oss, 14 minusgrader vil naturlig medføre at vi må tilpasse oss litt.

 

29.02 Lagkampøvelse
Lagkamp Tikampen - Fotballtennis
Når vi først er på Fjellhamarbanen vil vi også kjøre en lagkamp med fotballtennis. 5 sets match. Vi følger gjeldende regler for fotballtennis. Dvs at hvert lag kun kan ha 3 berøringen, men ingen spiller kan ha to etter hverandre. Det er lov med et sprett. Vi eniges om reglene før vi begynner (et tips jeg har plukket opp i løpet av alle årene med Tikamper...)

 

29.02 Neste øvelse: Prikkskyting
Prikkskyting blir en øvelse som forhåpentligvis blir jevn, skaper frustrasjon og muligens litt sinne. Øvelsen utføres med bruk av fotball på Fjellhamarbanen og vil foregå på følgende måte. Ett 7’er fotballmål settes midtstilt i et 11’er mål. Fra straffesparkmerket skal ballen skytes mellom de to måls tverrliggere. Så til øvelsens lille tvist. Det lønner seg å ha flest poeng og bra målforskjell fordi det skal spilles dueller. Vinner man duellen får man 3 poeng, uavgjort gir ett poeng. Den som til enhver tid leder konkurransen kan velge hvem man utfordrer i duell. Nummer to på lista velger deretter og siste oppgjøret sier seg selv. Det skal spilles totalt 6 dueller hver. Et tenkt scenario kan være at Marki brothers møter hverandre 6 ganger. Her blir både ferdigheter og taktikk satt på prøve. Det skal skytes om hvem som kan velge først i den første duellen. Alle skyter 10 skudd hver mellom tverrliggerne, samt 5 skudd på lite mål fra 16 meteren. Hvis noen er likt etter disse 15 skuddene fortsetter de å skyte til en har avgjort. Etter 6 dueller telles poeng og målforskjell opp og resultatlista oppsummeres. Lik poengsum og målforskjell gir ekstra duell for å avgjøre.

 

26.01 Boet kaller
Boet kaller, er en øvelse førstkommende Tikamp som utspilles på is. Det lages sirkler med forskjellige verdier, hvor det selvsagt vil være et bo. Deltakerne skal sette ulike gjenstander nærmest boet. Vi snakker her om puck, bandyball, boullekule og forhåpentligvis curlingstein. Hver deltaker skal spille tre kamper, motstanderne trekkes. I tillegg er det en bonusrunde på et kast hver, hvor det trekkes hvilken gjenstand deltakeren skal bruke. Antall totalpoeng telles opp før det gjennomføres en A, B og C finale. Isen i dag er meget bra!

 

Copyright (c) 2020 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er