Meny
  Forsiden
  Norefjell 2020
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXV
 

Hyggen-referat 2020

  Espeno var arrangør for 4.gang, men nok en gang var det Hyggen som fikk æren av å holde lekene. Dette vra også 4.gang vi var på Hyggen og stedet er det nest mest populære sammen med Trysil. Kun Hof har hatt lekene oftere med sine fem samlinger.

Årets deltagere var som alltid:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Sletno (Røkla)
Frodo (Norge)

TIDENES VARMESTE

P.g.a det helvetes coronaviruset ble også tikampen rammet. Når ting ble som de ble er vi uansett fornøyd. Tikampen ble lagt til en tid hvor sommeren for alvor hadde kommet til Norge. 30 grader i snitt, rosevin og latter. Dette kunne selvfølgelig ikke gå galt. Utbruddene var ikke nevneverdige og dette seiler vel opp som en av de beste samlingene vi har hatt!


1.fotballgolf
Bowling var dessverre ute denne gang. Fotballgolf er uansett en nydelig reserve. Kennetho, Espeno og Frodo var forhåndsfavoritter, men Kimbo nok var den største utfordreren av de øvrige. Kokos ble det uansett for Frodo. Undertegnede var best på første hull, men det var også alt. Espeno var stabiliteten selv og tok et svært fortjent gull, mens utfordrer Kimbo jammen meg sikret seg sølvet - pent! Kennetho var sikkert litt skuffet over "kun" bronse her, mens Stisse var greit fornøyd med 4.plassen. Sletno var det ingen som hadde trua på og han overrasket heller ingen..
Res: 7 Espeno, 5 Kimbo, 4 Kennetho, 3 Stisse, 2 Frodo, 1 Sletno


2.Dart
Litt dyktighet og litt tur. Tror uansett alle liker konspetet med både 501 og killer i semifinalen. Jevnt ble det også denne gang. Totalt tror jeg det ble to omspill, men jeg husker bare mitt eget forferdelige nederlag mot Sletno i dette. Man kan ikke lede 2-0 i killler og tape 2-3 &%¤#"!§ Stisse slo uansett tilbake. Etter å ha fått mye pepper for dalende dartform var han tilbake på toppen av resultatlista. På 2.plass så tenker kanksje mange at vi finner en overraskelse, men den gang ei. Sletno tar sitt 2.sølv på rad og har faktisk vært i finalen fem av de siste seks gangene. Dette var ikke tilfeldig. Noe mer merkelig var det at både Kennetho, Kimbo og Frodo var i B-finalen. De kan skylde på shots, klade øl eller hva de vil - håpløst var det uansett. Espeno lurte seg inn til en tredjeplass. Det skulle etter hvert vise seg å bli viktige poeng i sammendraget.
Res: 7 Stisse, 5 Sletno, 4 Espeno, 3 Kennetho, 2 Kimbo, 1 Frodo.


3. Fotballgolf (off pist)
Å sitte i sola med en kald drikke er en ting, men å sitte i sola med masse Rosè med gode venner og høre på god musikk (?) mens man følger med på utforderene er genialt. Desverre er det ingen som stoler på hverandre i denne gjengen så her må alltid en ha følgemann! Strålende moro var det uansett.
Res: 7 Espeno, 5 Kimbo, 4 Frodo, 3 Kennetho, 2 Stisse, 1 Sletno4.Luftpistol
Skyting på hytta denne gang. Pistolene var skutt inn, mens børsa fortsatt gir rekyll. Det hadde begge Frodoene glemt. Hakk i panna hører uansett med og ingen av de to kan skylde på dette for at de tok de to siste plassene. Espeno var nå i flytsonen og sørget for seier i tredje av fire øvelser. Kennetho var derimot også god og fikk helgens første fempoenger i denne øvelsen. Kimbo var selvfølgelig svært fornøyd med 3.plass, mens Stisse, Sletno og Frodo likegodt kunne stått over dette.
Res: 7 Espeno, 5 Kenntho, 4 Kimbo, 3 Stisse, 2 Sletno, 1 Frodo


5. Boulle
Jevnt og spennende som alltid. Frodo har som vanlig klokketro på seier i kulespillet, men fasit viser faktisk at det nå kun har blitt to gull på ti forsøk. Det var uansett nære også denne gang. I siste runde i finalen valgte Kennetho å legge kula trygt bak et lite gresstrå sammen med grisen og det hele var avgjort. Ski-gutten tok dermed sin andre strake seier i Boulle. Det er tydelig at Hyggen passer han godt. Nederst på lista finner vi det motsatte tilfellet. Kimbo ble sist igjen og brødrene Marki kan bare mimre og gamledager og felles boullefinaler. Stisse sikret bronsen med seier over Espeno i B-finalen.
Res: 7 Kennetho, 5 Frodo, 4 Stisse, 3 Espeno, 2 Sletno, 1 Kimbo5. Skuddmåling

Dette var Ikke så lett som vi trodde og kanskje heller ikke så morsomt? Her trengte man den riktige snerten i skuddet. Absolutt en fair konkurranse, men det manglet vel noe mer moro. Målet til Stisse ble uansett kassert i ettertid :)
Res: 7) Kennetho, 5 Espeno, 4 Frodo, 3 Kimbo, 2 Sletno, 1 Stisse.6.Raffle
Makan til moro. Vi er glade i fysiske øvelser, men kosen ser ut til å bli mer og mer viktig. Raffle er gøy, taktisk og spennende. Kennetho røk tidlig, men kom såpass tilbake i de neste omgangene at han ungikk sistplassen totalt. Best var uansett Espeno. Gullet var nå nesten i boks.
Res: 7 Espeno, 5 Frodo, 4 Sletno, 3 Kimbo, 2 Kennetho, 1 Stisse7. 7 på tid
Spennende. Mye latter, og mer Rosè. Mange rare tider i første løp og alle ser ut til å bli svært overrasket når de kommer i mål - " hæ - to minutter bak Kennetho??" 2.runde ble som vanlig vesentlig bedre enn den første og når også Benny Hill kom innom kunne det ikke bli bedre.  Kennetho soleklart i tet etter første runde, men Frodo vinner med en enda bedre 2.runde. Dette var forøvrig femte gangen vi hadde 7påtid. Statistikken viser at Stisse er best også i dette (som med det meste annet vi har jatt flere ganger)

Navn Hof 16 Hyggen 17 Hof 18 Hyggen 19 Hyggen 20 Totalt
Stisse 5 7 3 7 5 27
Frodo 7 1 4 5 7 24
Kennetho 4 2 7 2 4 19
Sletno 1 5 5 3 2 16
Espeno 3 3 1 4 1 12
Kimbo 2 4 2 1 3 12

Res: 7 Frodo, 5 Stisse, 4 Kennetho, 3 Kimbo, 2 Sletno, 1 Espeno


Lagkamp1 - Frisbeegolf
Har en merkelig følelse at det norske laget har prøvd dette før. Også da uten hell. Frodo den eneste som vant sine kamper, men det hjleper jo lite når Røkla herjer i de andre. Fortjent, men sur 0-2.


Lagkamp 2 - 9 på tid
Frisbeegolf er gøy, men ni på tid var adskilllig mer moro. Den norske laget hadde helt klart satt opp laget sitt på en bedre måte og fikke en herlig lagkamprevansj her.10.Badminton
Liten bane, ingen betydning. Blablabla. Her kunne vi nesten kopiert tidligere referat fra øvelsen. Resultatene er også stort sett de samme. Espeno vinner finalen, Frodo taper finalen, Kennetho og Stisse bytter på å ta hjem B-finalen, mens Kimbo og Sletno gjør det samme i C. Moro er det lell.
Res: 7 Espeno, 5 Frodo, 4 Kennetho, 3 Stisse, 2 Sletno, 1 Kimbo


10.Hockeyspill
Ah, en god gammeldags avslutning med hockeykveld. Frodo gikk tidlig sur og taper rett og slett en finaleplass på sutring. Det ga istedet en fortjent 2-poenger. Stisse og Kennetho som alltid i finalen og nok en gang var det Stisse som var best. Tre på rappen for Stissebass nå. Disse to har nå tilsammen vunnet de siste14 finalene! Det ser heller ikke ut som hegemoniet er truet. Kimbo nærmest denne gang, men det er ikke noe vane. Både Frodo, Sletno og Espeno er for ujevne og oddsen er svært høy for at noen av disse skal vinne neste gang.
Ranking: 7 Stisse, 5 Kennetho, 4 Kimbo, 3 Espeno, 2 Frodo, 1 Sletno


Da endte det slik. Espeno klinket til med gull for første gang siden 2011. Kennetho selvfølgelig nærmest, mens Stisse fulgte opp med en finfin tredjeplass. Navnbrødrene og de ekte brødrene kan konsentrere seg om å krangle om musikk, unnskyldninger for å ikke være med på tikamper og hvem som skal hente øl utover. Blekket fra dette referatet rekker uansett ikke å bli tørt før vi prøver igjen. Norefjell venter om en noen få uker!ØVELSER SLETNO ESPENO KENNETHO STISSE KIMBO FRODO
Fotballgolf 1 7 4 3 5 2
Dart 5 4 3 7 2 1
fotball off pist 1 7 3 2 5 4
skyting 2 7 5 3 4 1
Boulle 2 3 7 4 1 5
Raffle 4 7 2 1 3 5
7 på tid 2 1 4 5 3 7
Frisbeegolf - lag 2 2 2 0 0 0
Badminton 2 7 4 3 1 5
Skuddmåling 2 5 7 1 3 4
Hockey 1 3 5 7 4 2
9 på tid - lag 0 0 0 2 2 2
SUM 24 53 46 38 33 38
 


 

 

Copyright (c) 2020 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er