Meny
  Forsiden
  Hyggen 2020
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
  facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 
  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre
 
 
I CHAMPIONS
 
2017 Ken/Røkla
2017 Ken/Nor
2016 Stisse/Nor
2016 Stisse/Nor

2015 Ken/røk
2015 Ken/røk
2014 Ken/Norge
2014 Ken/Røk
2013 Frodo/Røk
2013 Ken/Nor
2012 Ken/Sve
2012 Ken/Sve
2011 Espen/Sve
2011 Ken/Sve
2010 Stisse/Sve
2010 Stisse/Nor
2009 Ken./Sve
2008 Stisse/Nor
2006 Ken/Nor
2006 Ken /Sve
2005 Stisse/Nor
2003 Kimbo/Nor
2003 Frodo/Nor
2002 Tonyo/Sve
2002 Frodo/Nor
2001 Tonyo/Sve
2001 Stisse/Nor
2000 Tonyo/Sver
2000 Stisse/Nor
1999 Frodo/Nor

MER STATSITSIKK - 10-KAMPER
 
 
 HURRA FOR DEG!
 
Du glemmer vel ikke
bort når noen av gutta
fyller år? Her har du oversikten:
Sortert kronologisk..

1963  23.juli - Tony

1966 18.juli - Kimbo
1970 15.mar - Frodo
1971 11.juni - Stisse
1973 3.juli- Frodotò
1973  09.sep - Espeno

1976  26.feb - Kennetho

 
 
 Visste du at..?
 

Tikamp-gutta har
hele 10 små, minst..

Med mas hele året
fra Maria, Anneli, Thelma, Maline, Julia,
Mathilde, Gabrielle,
Marion, Simen
Helena, Theodor
samt en gjeng med
lausunger, voksne
partnere og
diverse x-er så er
det ikke rart vi
trenger en pause
inne i mellom!

 
 Spill hos Betsafe
 

 
 
TIKAMPEN XXXIV
 

Hyggen 2019

Så var igjen tilbake til Hyggen. Kimbo ledet lekene her sist, men nå hadde vertskapet selv tatt over.
Sletno hadde brukt det siste året på å bygge opp hytta på nytt slik at den er i best mulig stand til å ta i mot denne kjekke gjengen. Under finner du referatet fra lekene.

Årets deltagere var som alltid:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)
TIKAMPREFERAT FOR HYGGEN 2019
Litt mer oppsummering og mindre referat denne gang. Fakta er uansett moro og det alltid å kunne bla tilbake til tidligere tikamper for å se hva som egentlig skjedde. Jeg prøver så godt jeg kan. Kom med innspill hvis jeg har husket feil!
 
Bowling
Klassisk bowling på kjent sted. Blir ikke bedre enn dette. Espen Kristiano brukte opp halve tikampbudsjettet på shots, mne pytt-pytt. Igjen norsk dominans, men nevnte Espeno forhindret i det minste norsk trippel. På bekostning av Kimbo denne gang. Stisse var overlegen i innledende og selv om det blir litt mer spennende mot Frodo i finalen var det aldri tvil. Det betyr at Stisse har vært blant de to beste i ni av de siste ti tikampene (6 gull, tre sølv og en nest sisteplass på Trysil 2016)
 
Hockeyspill
Her kunne vi alle bare gjentatt oss selv. Favorittene i finalen, Frodo og Espeno i B, mens kålhuene Kimbo og Sletno gjorde opp om sisteplassen. Det kunne og burde uansett vært annerledes. Frodo fikk påvist tre brudd i håndleddet mandag etter tikamp! Her gjelder det vist bokstavelig at man er god nok med en hånd på ryggen.
 
Dart
Fine regler, bra kos med stoler og drikke for publikum. Håpløse resultat. Også her ble det trippel røkliansk. Ikke så mer å si om det. Kennetho foran Sletno og Espeno. Stisse best av de norske etterfulgt av brødrene Marki.
 
Korthusbygging
Hvor høyt går det an å bygge? Dette var kjipt (særlig når man kommer sist) Værre er det at jeg knapt hukser noe fra dette. Det bir vel fortrengt når det går dårlig? Leser av resultatene at det også ble trippel røkliansk. Vi går kjapt videre!
 
Fotballgolf
Man kan "safe" eller ta sjansen. Ingen av oss er dessverre så stødig på foten at det siste er å anbefale. Likevel, vi prøver. Å treffe treet på toppen var et helvete og alt ballen trillet ned igjen var et mareritt. Aner ikke hvordan jeg selv klarte å komme sist i dette?, men resultatlista lyver neppe. Stisse stødigst på labben foran Kennetho.
 
Frisbeegolf
Rundt et hus, over et tak, gjennom et kratt.  Man kan klage som mye man vil (var det noen som gjorde det??), men dette er fair og greit for alle. Frisbeegolf er en helt grei gren, men den kan tross alt ikke måle seg med fotballgolf. Fin som reserveøvelse.

Ringspill
Vi så vel for oss noen gule og røde plastringer, men det var den eksklusive versjonen av ringspill. Myke ringer av tau og tre gjorde utfordingen større. Espeno og Frodo gikk godt i starten, men fikk det tøffere underveis. Kennetho fant ut hvordan det skulle gjøres og tok til slutt hjem viktige 7 poeng. Hjemmehåpet Sletner fulgte opp med en fin 2.plass, men Frodo tok bronsen. Espeno lurte seg foran Stisse, mens Kimbo, som alltid når vi prøver nå nytt, endte sist.
 
Boulle
Uavgjort, uavgjort, uavgjort. Det blir i alle fall spennende med kun to sett. Rosevin og fint vær slår alt uansett. Banen er kort og det er vanskelig å være overlegen her. Noen er uansett bedre med kuler enn andre og Frodo gikk nok en gang til finalen. Her møtte han derimot sin overmann i Kennetho som plutselig var god igjen denne gang.(Har nå førsteplass, sisteplass, tredjeplass, førsteplass og sisteplass på siste fem). Sletno slo Espeno i B-finalen, mens Stisse banket selvutnevnt forhåndsfavoritt Kimbo i C-finalen.

7 på tid
Dette har nesten blitt en ny fast øvelse og det med god grunn. Alle bør ha gode muligheter her og også denne gangen var det lite som skilte. Husker ikke alle deløveslene, men golf, dart og boulle gikk i alle fall greit. Fotballputtinga skapte trøbbel for flere og det samme gjorde kubben. Ble mye stress og kok for alle,
men som alltid var Kennetho hakket foran. eh.. her var det faktisk Stisse som vant!, mens Frodo ble nr.2 foran Espeno. Sletno kom på 4.plass, mens nevnte Kennetho faktisk kom nest sist, bare foran Kimbo (Ja, bare!)
 
Luftvåpen
Pistolen var fortsatt ikke skutt inn og det skapte mye rare resultat. Etter første runde skytinger hadde Frodo like mange poeng som resterende. Det går heldigvis rykter om at Kennetho har skutt inn gønner`n til neste tikamp, det trengs! Frodo er uansett best til å skyte skjevt og hadde få problemer med å sikre sammenlagtseieren etter gæver. Espeno og Sletno minst dårlig av de øvrige.
Stisses skive etter en skyting

Lagkamper:
Volleyball - Dart
Grunnet et vondt håndledd på undertegnede gikk volleyball ut. Dermed hadde røkla plutselig gode muligheter. Aner ikke hva vi spilte, men det ble i alle fall røkliansk seier. Uff og uff.
 
Fotballtennis
Moro! Kimbo var sjeldent ustødig og lillebror hadde vel ikke stor tro på at dette skulle gå bra. Her hadde vi uansett stålkontroll. Det kan rett og slett virke som fotball passer best for det norske laget (ref.hof 18). Med elegant og teknisk samspill kunne også Norge få sin hoi-hoi-hoi til stor irritasjon for motstanderen.
 

Sluttresultatene ble da som følger:

 
ØVELSER SLETNO E.KRISTIANO STISSE KIMBO KENNETHO FRODO
Bowling 1 4 7 3 2+1 5
Dart 5+1 4+1 1 3 7+1 2
Skyting 4 5 2 1 3 7
Frisb.golf 3 7 4 1 5 2
fotballgolf 2 4 7 3 5 1
Hockeyspill 2 3 7 1 5 4
Boulle 4 2 3 1 7 5
7 på tid 3 4 7 1 2 5
Fotballtennis 0 0 2 2 0 2
Lagdart 2 2 0 0 2 0
Ringspill 5 2 3+1 1 7 4
Korthus 5+1 7+1 3 2 4+1 1
SUM 38 46 47 19 52 38
 


 

 

Copyright (c) 2017 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er