Meny
  Forsiden
  Hyggen 2017
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXX
 

Hyggen 2017

Kimbo er arrangør, men Sletno er vertskap for den jubilerende 30.tikampen. Øvelsesprogrammet er satt opp og det går mot nok en klassisik tikamp.

På denne siden finne du rankingen for årets andre tikamp. Etter å ha studert øvelsene ser det på papiret ut som dette kan bli svært jevnt. Da regner vi selvfølgelig ikke med Kennetho, han er i en egen klasse.

Årets deltagere er igjen som følger:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)
Du kan håpe og tro, men det skal skje mye rart om vi ikke nok en gang får en kjent vinner. Det betyr rett og slett Stisse eller Kennetho. Vi må åtte tikamper tilbake før vi finner en annen på toppen av seierspallen (Frodo - Hof 13). Undertegnede håper selvfølgelig, men det kan se ut som bronsen er mest sannsynlig. Kimbo og Espeno vil være Frodos tøffeste utfordrere, mens Sletno som vanlig vil ha mer enn nok med seg sjæl (Nå må ha i tillegg pass på hytta). Her er uansett ranken; 


Bowling
Vi starter enkelt og greit med de faste øvelsene. Det hender at bowlingen blir noe spennende og jammen meg finner man ikke en fra røkla fra finalen inne i mellom. Det hører derimot til sjeldenhetene og hele seks ganger har det norske laget sikret trippelseier. Vi ser ingen grunn til at historien ikke skal gjenta seg, men tror på noe endring av rekkefølgen.
7) Stisse  5) Frodo 4) Kimbo 3) Espeno 2) Sletno 1) Kennetho


Dart
Etter en håpløs start er det godt for Kennetho å vite at dart venter. På en annen side kan Kimbos nye spilleregler skape furore og uventet spenning. Først 501 med dobbel utgang, deretter en killer. Din totalplassering blir avgjørende for om du kommer til finalen. Nja, sikkert en god del mer flaks inne i bildet her, men både Kennetho og Stisse bør styre dette greit inn. Bak disse blir det jevnere og vi kjører likegodt en skrell med at Sletno overrasker og tar den siste plassen. Det blir uansett ikke mer en bronse. Stisse vinner spillet som Kennetho hater (Mikke mus m/poeng). I B-finalen slår Frodo noe tilbake, mens Kimbo må ta en tur i kjelleren etter å ha blitt slått av Espeno på oppløpssiden.
7) Stisse  5) Kennetho 4) Sletno 3) Frodo 2) Espeno 1) Kimbo


Skyting
Gæveret burde vært skutt inn, men slikt har men vel ikke tid til i løpet av et halvt år.. Samtidig er det likt for alle slik at syting neppe hjelper (Frodo red.anm.)  Tre ulike vinnere på tre forsøk nå. Kennetho, Sletno og Frodo. Stisse på sin side har tatt to sølv i samme periode. Espeno kan også nå finalen, men statsistikken de årene har vist en nedadgående kruve. Og hva så med Kimbo? Slo til med bronse på Hof? Kan han følge opp dette nå? Vi tviler.
7) Kennetho  5) Frodo 4) Sletno 3) Stisse 2) Espeno 1) Kimbo

 
Bordhockey
Utvilsomt en av grenene mange gleder seg mest til. Alltid gøy å gjøre det bra og for de fleste går det på trynet, men de siste seongene har bydd på en rekke overraskelser. Noen flere av de så har vi kanskje noen andre enn Kennetho og Stisse i finalen. Tror ikke det skjer nå, men moro hadde det vært. Kjører en klassisk gammel liste. Gir neppe høy odds denne;
7) Kennetho  5) Stisse 4) Frodo 3) Espeno 2) Kimbo 1) Sletno


Boulle
Vinter og sommerboulle er to forskjellige ting. For Frodo betyr det i alle fall alt. Har vært i åtte av de siste ti finalene og i de siste seks sommerfinalene. Det betyr rett og slett gode muligheter for medaljer. Kimbo har også slått til, men må nå innse at Stisse har gått forbi i sammendraget (Nå foran på adelskalenderen). Stisse har vunnet tre av de siste fire, mens Kimbo har vært i fire C-finaler. For røklas del virker Kennetho mest konsentrert. Espeno og Sletno har det på sin side mest gøy!
7) Stisse  5) Frodo 4) Kennetho 3) Kimbo 2) Sletno 1) Espeno


Badminton
Blir det hagebadminton eller der vi spiller volleyball? Dette kan ha stor betydning for sluttresultatet. Hagen byr på trange forhold som passer tekniske spillere som Stisse, Sletno og Kennetho, mens større bane kan gi utholdende Espeno, hardtslående Kimbo og raske Frodo en fordel. Espeno vant sist etter strålende spill på Hof, mens Stisse ble mester i 2013. Frodo var tapende finalist i begge. Kennetho bør kunne yppe seg i større grad her, mens vi tror Kimbo og Sletno vil slite og ende i C-finalen. Rank;
7) Stisse  5) Espeno 4) Frodo 3) Kennetho 2) Sletno 1) Kimbo


Kubbduell
Stisse og Kimbo har skilt seg ut som de beste kubbspillerne. Vi har likevel trua på at dette blir jevnere en jevnest. Hvor jævlig vanskelig kan det være å kaste ned de klossene. Bare flaks og tilfeldigheter spør du meg (I alle fall om du spør meg etter spillet og jeg har kommet sist..) Vi tror Espeno slår Kennetho knepent i B-finalen, mens Sletno slår Frodo i bunnoppgjøret.
7) Stisse  5) Kimbo 4) Espeno 3) Kennetho 2) Sletno 1) Frodo


Golf

Alt er ikke like spennende, men man gleder seg til golf likevel.
Sletno, Espeno og Kennetho kan alle spille golf på et greit nivå, mens de tre norske gutta vil ha mer enn nok me å henge med. Heldigvis er planen å kjøre noen utjevnende regler, men Røkliansk trippel er ingen bombe her!
7) Sletno  5) Kennetho 4) Espeno 3) Stisse 2) Frodo 1) Kimbo


7 på tid
Gøy og spennende. Dette har funket bra et par tikamper nå og det blir interessant å se hva slags aktiviter og krumspring arrangøren har funnet på. Gode forberedelser, konsentrasjon, hurtighet, en dose med flaks og flyt vil beskrive vinneren. - Altså Kennetho. Frodo klinker til med sølvet, mens Stisse tar bronsen. Sletno slår Kimbo i sekundstrid, mens Espeno river seg  håret (Bare et utrykk) etter å ha skutt fotballen over gjerdet to ganger.
7) Kennetho  5) Frodo 4) Stisse 3) Sletno 2) Kimbo 1) Espeno


Terreng
Nok en todelt øvelse sm vil skape sekundstrid og spenning. Trail har vist seg å være fordelaktig for røkla og jeg er noe usikker på  hvorfor i ##**^X helvete Kimbo valgte dette. Frisbee som del 2 er noe mer åpent, men da kan det allerede være for sent. Vær så snill å ikke sette opp denne som siste gren!
7) Sletno  5) Kennetho 4) Espeno 3) Stisse 2) Kimbo 1) Frodo

Minifotballgolf
"Terreng" forsvant ut og Minifotbalgolf kom inn. Samme som fotballgolf bare med korte hull. Ranken bør dermed bli en helt annen. Frodene bytter plass, mens forøvrig tror vi det blir likt.


Lagkamper
Svært enkelt å spå lagkampene denne gang. Det norske laget vil denne gang ta storeslem å vinne samtlige. Stisse avgjør hockeyfinalen, Kimbo server hjem storseier i volleyball, mens Frodo lurer inn det avgjørende poenget i badminton-double.


Da ender det hele sånn:
Øvelse Sletno Espeno Stisse Kimbo Kennetho Frodo
Bowling 2 3 7+1 4+1 1 5+1
Hockeyspill 1 3 5 2 7 4
Hockey lag 0 0 2 2 0 2
Boulle 2 1 7 3 4 5
Luftvåpen 4 2 3 1 7 5
Badminton 2 5 7 1 3 4
Kubb duell 2 4 7 5 3 1
Golf 7+1 4+1 3 1 5+1 2
Dart 4 2 7 1 5 3
7 på tid 3 1 4 2 7 5
Volleyball lag 0 0 2 2 0 2
Terreng 1 4 3 2 5 7
Badminton lag 0 0 2 2 0 2
Sum 29 30 60 29 48 48

 
 


 

 

Copyright (c) 2017 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er