Meny
  Forsiden
  Norefjell 2014
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebooksiden
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
Hof 2013 - Preview
 

Vårt tabelltips

En ny sesong står for tur og det blir nå spennende å se hvordan utøverne har brukt den siste tiden før det smeller. Noen har som vane å kjempe i toppen, mens andre er opplagte i bunnstriden. Hvordan går det denne gang? Vi har sett nærmere på lagenes styrker og svakheter!


Slovan Stissebass er også i år forventet å kjempe om gullet. Nivået har derimot blitt høyere de siste årene og vi er svært spent på om Stissebass har hengt med i utviklingen. Sølv i begge de to foregående sesongene, men treningsleiren i Thailand ga bud om at noe er galt. Få eller ingen resulater å vise til fra treningskamper denne sommeren. 

+ Rutine, fintspillende, Mye tyngde i t(k)roppen
- Svak oppladning, Lite aggresiv spillestil
Tabelltips: 1-3.plass

 
 
 
United har nå hatt flere sesonger på øverste nivå og kan med stor glede se tilbake på gullet fra 2011. Har de siste årene derimot vært mer enn fornøyd med seier i lokaloppgjørene og selv om laget ser ut til å ha etablert seg, så forblir dette en kamp i det nedre sjiktet. Alltid publikumsvennlig, men virker svakere enn på lenge.

+ Trives godt på dette underlaget, outsider
- Fornøyd, rotete spillestil.
Tabelltips: 4-6.plass
 
 
 
Haka Kimbolainen har en lang og innholdsrik historie. Klubben ble stiftet så tidlig som i 1966 og er den klart eldste blant dagens deltagere.  Tok gullet i 2003, mens har siden vært å finne på nedre halvdel. Overrasket med bronsen i fjor, men vi tror ikke dette gjentar seg. Entusiasmen er som alltid til stede, men resultater fra
sommerens treningskamper lover ikke godt.

+ Opptur i fjor, har kapasiteten, motivert.
- Ujevn,  sliten lørdag morgen.
Tabelltips: 3-6.plass
 
 
 
Ski og fotballklubben Kennetho er i en klasse for seg selv. Har gang på på gang blitt avskrevet, men slår alltid hardt tilbake. Fire gull på de siste fem sesongene gjør at Kennetho igjen må forventes å bli den alle vil slå. Uheldige øvelseutvalg samt dårlige forberedesler til tross, vi forventer gullstrid også denne gang.

+ Stabil, vinnervilje
- Mett?, svak oppladning.
Tabelltips: 1-2.plass
 
 
 
Det har blitt mye nesten for Frodo de siste sesongene. Har etter managerbytte i 2005 ikke vunnet gull, og selv om viljen er til stede har det vært noe som har manglet. Gode resulater i sommerens treningskamper lover godt. Også tilbake i egen lekegrind nå. Burde dra nytte av dette, men vi er svært usikre på utfallet..

+ Rutinert, hjemmebane
- Usikker i enkeltgrener, arrangør, tyngre
Tabelltips: 1-3.plass
 
 
 
Molio Wanderers kom inn som et friskt vindpust forrige sesong, men fikk det som forventet også tøft i selskap med eliten. Virker nå bedre forberedt, men vi tror likevel det blir en tøff sesong for Molio. Kan slå til i enkeltøvelser, men her handler det først og fremt om å unngå nedrykk..

+ Godt forberedt, ivrig.
- Urutinert,  uvante forhold
Tabelltips: 4-6.plass


 

Copyright (c) 2013 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er